Andre siger

Foredrag / workshop

Lyt til hvad andre siger om Dorthes foredrag og workshop.

 

 

   
llllll

Jeg vil gerne sige: “Tak til Dorthe for et utroligt inspirerende og tankevækkende foredrag i Viborg Netværk. 

Vi kan så meget mere end vi selv tror. Dorthe kommer med konkrete værktøjer og understøttet forskning, hvilket gør hendes foredrag både spændende, udbytterigt og underholdende - tak for en god aften”.

Helle Rahbek, Viborg Netværk

 

llllll

"Jeg er altid sprængfyldt med god energi og begejstring, når jeg har været til en af Dorthes workshops.

Dorthe er fantastisk til at tryllebinde sit publikum med hendes budskaber og storytelling. Hun har en helt unik tilgang, hvor hun er super god til at involvere sit publikum med sjove øvelser, der giver stof til eftertanke og et højere bevidsthedsniveau.

Samtidigt har Dorthe nogle fantastiske budskaber, som jeg kan spejle mig selv i, og værktøjer som jeg kan bruge i min hverdag både i mit arbejde som salgschef og i mit privatliv."

Jeg kan på det varmeste anbefale Dorthes workshops.”

Naria Arki, Head Of Sales ABRACE

     

lllll

"Dorthes workshop har givet mig en fantastisk energi og indre ro i salgs- og netværkssituationer.

Med enkle redskaber og bevidsthed på, hvad det er for signaler jeg sender, har jeg nu opnået en tryghed i, at jeg får mit budskab tydeligt og skarpt igennem, fordi min nervøsitet ikke får det bedste af mig.

Dorthe er en kompetent, erfaren og medrivende oplægsholder. Jeg kan varmt anbefale Dorthes workshop."

Maria Mærsk, læge, PhD, mindfulness master coach

 

 

     

 

"Hvordan når jeg mine mål? Hvilke mål skal jeg satse på, når jeg står ved en korsvej? Er jeg robust nok til at følge mit foretrukne? Det var noget af den tvivl, som jeg bar rundt på.

Gennem en tilbagemelding på en personlighedstest og coaching session, gik jeg fra Dorthe med en fornyet selvtillid. Gennem en positiv coaching fik jeg både bekræftelse i mit eget selvbillede og en øget selvindsigt. 

Efterfølgende har jeg kunne bruge denne indsigt til at sætte ting i perspektiv og evaluere mine handlinger og refleksioner.

Jeg kender Dorthe som en ambitiøs og dygtig person, med en fantastisk indsigt i, hvordan man arbejder med sig selv og opnår sine mål gennem personlig udvikling og indsigt i den menneskelige psyke. Samtidig er Dorthe både spændende og inspirerende at være sammen med. Mine varmeste anbefalinger." 

Mette Toft Kristensen, Direktør Yellowhouse

     
llllll

”Dorthe er en super inspirerende formidler, der er god til at bringe sig selv i spil med egne historier. Hvilket gør, at hun fremstår meget ægte, autentisk og nærværende.

Det har virkelig været en inspirerende og lærerige oplevelse, som jeg på det varmeste anbefaler andre.”

Brith Laursen, Formuerådgiver Den Jyske Sparekasse