Om Dorthe Risgaard

Jeg brænder for at styrke personlig udvikling, livsglæde, performance og vindermentalitet.

Min store interesse og viden ligger inden for radikal adfærdsforandring og transformation af tankegang og emotionelle tilstande.

Jeg er uddannet Cand.merc., NLP & Master Mentaltræner og Executive Coach.

Jeg arbejder med afsæt i vores adfærd, mindset, kropssprog og emotionelle tilstande, med andre ord psykologi. Psykologi udgør nemlig hele 90 % af vores succes.

Jeg har mere end 20 års erfaring som performancementor, change-maker og speaker. 

 

Mission og værdier

Min mission og drøm er at skabe en ny bevægelse, hvor der er langt mere god energi, smil og livsglæde i vores hverdag. En verden, hvor du, jeg og alle andre går efter vores ambitiøse mål og tør være os selv fuldt ud uden at være bekymrede for, hvad andre tænker. 

At leve i overensstemmelse med mine værdier, bringe mine talenter i spil for at gøre en forskel for andre, gå målrettet efter min passion – og samtidigt turde være mig selv fuldt ud, uden at jeg bekymrer mig om, hvad andre tænker! Det er måske det mest betydningsfulde, jeg gør i mit liv.

 

Koncept

For mig er det vigtigt, at jeg har et skarpt koncept, som jeg ved virker, og som gør en kæmpe forskel for mine kunder.

Jeg er særdeles stolt af at have hjulpet samtlige af mine kunder til at nå deres drømmekarriere og businessmål, ved brug af disse simple, men meget effektive metoder og teknikker. 

Jeg har sammensat værktøjerne, som er hentet fra bl.a. NLP, neuroforskning, positiv psykologi, kognitiv psykologi, salgspsykologi, kropssprog og nonverbal kommunikation, og anvendt konceptet med stor succes. Jeg har eksempelvis:

       Hjulpet flere hundrede kunder med at nå deres ambitiøse mål 

       Skabt en million business allerede det første år baseret på konceptet

       Walk the Talk, så jeg ved hvad der virker og ikke mindst IKKE virker

 

Handling

Min force er, at jeg er skarp til at hjælpe mine kunder med at omsætte teori til konkrete handlinger. 

Det kender du sikkert; du har hørt et foredrag eller læst en god bog om, hvordan andre har skabt succes. Det lyder simpelt og lige til, men det er straks noget andet, når du selv skal praktisere det, hvis du da overhovedet kommer i gang.

Når du indgår et samarbejde med mig, får du både ny viden og metoder – samt træning, sparring og feedback, så du opbygger og mestrer de nye teknikker, allerede inden du forlader mine workshops eller mentorsessioner.  Det er din garanti for, at du får fuld valuta for din investering.

Jeg glæder mig til at møde dig.

Kærlig hilsen

Dorthe